2020-06-18
朋友日講夜講好好味既Burger Man ,今日我終於有機會試到啦!仲要係黃店😍又有良心又高質既小店!Burgerman雖然舖位唔大,只有企位,但係係度企住食都舒服,因為一黎多數人都外賣走,自然有唔少空間比你慢慢食,佢仲有冷風機,一路食都好涼爽,呢度既配套都好足,有手套,又多紙巾,消毒用品都有,食得好舒服,有手套真係大大加分!真係方便好多~今次我叫左個$69水牛城雞扒漢堡,加$20升級做餐,有薯條,仲有餐飲,再加8蚊就有津路飲,埋單$100都唔洗,但味道就超正!!!正過好多200蚊件既漢堡😍水牛城雞肉漢堡,雞肉好滑,有口感,有彈性,加上水牛城醬,仲有芝士撞埋一齊,不得了!口感、味道一流!勁惹味,又多汁,真係好好味,超有驚喜,食到我都要加入我朋友既吹奏行列😂薯條即炸又連皮,又係好好味,超好味~好滿意既burger 店!😍
薯條即炸又連皮,又係好好味,超好味~
好滿意既burger 店!😍