2023-03-12 805 views
我地一行4個人,坐低咗已經冇人serve,然後scan QR code 睇menu後,話要落單,個姨姨不停話「轉頭黎」、「轉頭黎」⋯佢來來回回幾次都未幫我地落單⋯ 已經覺得好無奈,個人有啲火😒 最後落單叫咗一件cake、兩個意粉、一個pizza、一杯咖啡⋯ 之後就等等等⋯等等下個姨姨話其中一個「大蝦青醬意粉」賣哂,但其他唔岩口味,最後一個疑似老闆的男人走黎推薦其他意粉,我地重覆多次話其他意粉唔口味,佢最後的建議是「我地可以照煮呢個意粉,但冇蝦」,我更無奈咁問「即係你會照收呢價($158),但只系煮個青醬意粉比我?」佢話「係」,真系吾想再講其他野,最後我地將意粉轉其他野,轉另一件cake,之後又系等等等⋯等左45分鐘有多⋯ 最開始order的第一件cake都未送到黎,重點係cake絕不是即叫即做!!價錢唔平我都算,隔離枱遲過我地都已經食咗一半😡 我知你好「忙」,有啲客坐低一陣都見唔對路走埋,但唔夠人手、好忙呢啲原因,絕唔應該系客人來承受⋯就算係要等,fine,但暫時將一件cake、一杯咖啡上枱比客人食住先,都應該唔需要等45分鐘掛?!