2021-11-29 161 views
前2日book左枱夜晚7點去到,門口排緊隊,我話book左枱架喎,店員話要照排,咁即係book嚟都冇用啦?排左一陣入到去,啲位勁迫,員工又好唔熟手咁,感覺巳經非常唔好。打開menu,泰式飲品超少,得4、5款,咁簡簡單單嗌個椰青,店員話冇晒,嗌龍眼冰又話冇,都燥燥地,先夜晚7點你乜都冇點做生意,仲叫我飲奶茶咖啡咁我過隔離茶記都得啦!?最後全間餐廳啲人都淨係飲青檸梳打。。。之後叫左個串燒,咖哩海鮮包同冬蔭公明爐烏頭。個咖哩正常,但入面啲”海鮮”完全冇味,唔知食緊乜,個包又唔太脆,十分之一般。食完個包之後條魚遲遲未上,催左3次左右,足足等左成半個鐘先出現,味道當然都係非常一般。大約8點15分,正當準備離開嘅時候,右邊個呀叔一坐底就嗌左個海鮮包嘅,但店員就突然話冇晒包,只可比4塊仔薄餅佢,但就唔可以cut單。上菜嘅時候個4塊餅又真係好細好少,錢就收足,野又比唔到仲要冇得cut,個呀叔話比多2塊得唔得,點知個店員又唔肯,於是個呀叔就起勢咁鬧啲店員不知所謂,服務超差之類。最後呢間垃圾就比我blacklist左,平時冇打開食評嘅我都忍唔住要打上嚟發泄,請大家唔好幫襯。

Type of Meal
Dinner