2023-07-13 61 views
昨晚寫左差服務丶今日睇番丶竟然無出現丶心有不甘丶免其他人中伏!昨晚一行四人行經過丶見外觀唔錯丶似高級優雅嗰種丶心諗收費不便宜!抱住一分錢一分貨丶入去試下丶第一步踏入門囗丶有位男侍應已不禮貌地叫我地坐外面!入到去帶去坐高腳椅丶坐得極不舒服!落單一客街頭大虾炒金邊粉丶食味極差丶完全都唔係泰式味丶又唔熱丶有D似豆腐乾的加入炒丶又硬又難食丶有D似放得耐丶風乾左感丶一客菠蘿炒飯丶又係暖和感丶食入囗立即吐出來丶大家都食到燶味丶立即同侍應講!佢拎起就轉身離開丶追問佢點處理丶點知佢話換比你丶仲想點!呢句最克人憎!sorry 都唔講聲就走左去!仲咁無禮貌丶當時隔離檯都望住佢!咁樣點解仲有人去食!食物質素咁差仲有好評!係咪香港而家無野食!
2023-07-12