2024-08-26 263 views
從來好少為左一餐飯會寫食評勁嬲呀 🤬🤬爆嬲 第一次去 本著 朋友推薦 所以去試下環境坐得好迫 位與位之間無乜空間 平時見會排隊甘下午茶關係 所以唔駛點等 入到去都無乜野 正常甘食啦 2個人叫左 8款點心試下 食到甘上下 姐姐問:「駛唔駛加野 我地要埋單」 果陣 甘加左單 點心又未到齊 已經係話 :「埋左單先 可以慢慢坐 」其實都仲有幾枱客肯定揸住筷子食緊野 好啦 到齊野食 都未有 一陣 feel 到勁焗 隔離枱都話咩事 , 想趕人走 ,又話可以慢慢食點知熄冷氣啦 我地仲有成4-5籠點心未食 隔離枱都 係 , 嬲嬲地隔離枱都小佢 我都焗到頂唔順 ,個老細 除左熄冷氣 仲熄埋燈 嘩 真係火到黎 ⋯ 🤬 睇到人地仲食緊 係咩態度呀 ~要用埋d甘cheap既方法?唔怪得香港愈來愈無人留係度食野 劣評啊,唔會再去
從來好少為左一餐飯會寫食評
勁嬲呀 🤬🤬爆嬲 第一次去 本著 朋友推薦 所以去試下

環境坐得好迫 位與位之間無乜空間
平時見會排隊

其實都仲有幾枱客肯定揸住筷子食緊野
好啦 到齊野食 都未有 一陣 feel 到勁焗
隔離枱都話咩事 , 想趕人走 ,又話可以慢慢食

點知熄冷氣啦 我地仲有成4-5籠點心未食
隔離枱都 係 , 嬲嬲地隔離枱都小佢

唔怪得香港愈來愈無人留係度食野
劣評啊,唔會再去