2020-09-25 759 views
個入口對第一次去既人唔太易搵店舖裝修光明簡約,餐桌間距闊落,餐椅都好好坐,舒服😌鳳爪排骨飯係成個煲仔咁上,其實好應該寫系個餐牌度😙30幾蚊邊諗到有成煲飯,又略略帶少少飯焦既,仲要排骨舖滿面頭🤩 咁大賣點唔寫太可惜啦,比廟街啲煲仔飯專門店更足料🤭其實一個人一餐一煲飯咩都飽,但我唔知路咁仲嗌多左點心😅 個鮮蝦菜苗餃好啱我口味😋 有完完整整3隻蝦仔之餘,仲係我至愛既蒜味😍 個皮又唔厚😋最後要介紹既係佢極受歡迎,幾乎每枱都嗌、外賣落單成日有(聽到店員大嗌)、隔離枱埋單都要加份外帶既墨西哥叉燒包❣️ 一上枱,奶味撲鼻👃🏻 咬落去唔係叉燒醬而係粒粒叉燒肉😋間舖標榜自設點心工房,相信都係,啲點心由外到內都好熱,建議上枱後要嘆一嘆,再細細啖咁咬,唔好辣親呀😏無加一,得$6位茶錢,咁足料又好食,好值得再三幫襯😁
個入口對第一次去既人唔太易搵
店舖裝修光明簡約,餐桌間距闊落,餐椅都好好坐,舒服😌
無加一,得$6位茶錢,咁足料又好食,好值得再三幫襯😁
鳳爪排骨飯