2023-07-15 106 views
今次依一間燒肉店舖嘅位置非常好,就喺地鐵站隔離,夠晒方便。店內環境都幾闊落,入邊啲嘢好整齊乾淨,醬料都非常之齊全,亦有水提供燒肉嘅爐係可以自己較,乾乾淨淨,火力好足今次我揀咗一個A4嘅牛set,但我覺得佢無論喺咪send定係味道都超A4嘅標準好驚喜講真嗰句,去得食燒肉,其實我都唔預佢啲海鮮有幾咁高級,但係依度啲海鮮食落去都唔會有冰鮮味,咩都正正常常個set仲有飯同埋甜品。飯就係紫菜加溫泉蛋飯。撈埋一齊夾一夾燒肉落去真係勁正,輕輕鬆鬆就可以食晒一碗店員嘅服務態度好良好,好友善,主動幫手。唔知係咪因為我今次中午嘅時候去食坐開咗人流最多嘅時間,所以佢完全冇限制用餐時間,我可以舒舒服服咁食。正我一定會再次幫襯
今次依一間燒肉店舖嘅位置非常好,就喺地鐵站隔離,夠晒方便。
店內環境都幾闊落,入邊啲嘢好整齊乾淨,
醬料都非常之齊全,亦有水提供

燒肉嘅爐係可以自己較,乾乾淨淨,火力好足

好驚喜

我一定會再次幫襯