2007-11-06 13 views
朋友請食飯,佢話想去試呢間!咁我地又抱住試菜心情衝左入去!真係正,正,正!首先,服務勁正,所有待應都好勤力倒水,上菜!其中一個manager仲會走黎同我地傾下計,引我地笑;好敬業樂業!正食物,我地叫左蜆肉湯,勁多料!飲完巳飽,但好正!叫左個四季pizza,都好好味,因為有三種味係入邊,但如果唔鐘意洋蔥朋友呢個唔多啱,因為佢有一個季節係全洋蔥,但pizza厚薄適中又唔會好重味!叫左個芝士火腿雞扒,佢地都做得okie,但我同朋友掛住傾計,搞到個扒有點凍左,但口感幾好,同埋佢地配菜既薯仔應該係燴既,勁好味!到左最正個樣係甜品!我同我朋友萬萬都無想到個甜品係最好食!本來好full但因為太好食,我地係完成晒個dessert!我地一人點左個,個名我無抄低(唔好意思)!但係意大利文黎,有圖睇,係雪糕黎!黎到時我同朋友都哇哇聲,因為好靚!食完第一口,哇正啊!好好味!唔會溶得好快,佢幾種雪糕夾埋一齊又唔會好甜,但好夾d味!個manager仲話佢地唔容許同事用d暖碟放雪糕,如果唔係會好快溶!睇下幾咁專業!呢餐係勁抵,因為唔好計價錢,剩係問下個胃,佢都話幾貴都值回票價!我會再去食個甜品!
朋友請食飯,佢話想去試呢間!咁我地又抱住試菜心情衝左入去!

真係正,正,正!

食物,我地叫左蜆肉湯,勁多料!飲完巳飽,但好正!

我會再去食個甜品