2020-12-24 86 views
«1114»外賣都一樣咁爆丼!味覺視覺大滿足﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣每次經過見出面啲人同個丼一樣咁爆,而且食個豐富少少嘅丼價位都2xx,通常都係得個望字冇乜衝動入去。咁啱公司中秋飯行過(有人請)又冇人排就不如試下!雖然都係買外賣返上去食,不過一打開個蓋見到啲刺身爆到呢~wow咗🤩▷北海道豐盛丼 $198左口魚邊 海膽 三文魚籽 赤蝦 帆立貝↑我最喜愛刺身排名左口魚邊表面微焦香口,口感軟滑,每食一啖個陣油香係個口入面爆發~海膽鮮甜,帶少少甘味,厚身大塊更加可以食到creamy嘅口感!另外三款都唔錯幾鮮甜,赤蝦係啖啖肉嘅滿足,三文魚籽又多又大粒,配飯有啖啖爆珠口感🤤▶三文魚火山盛 $135同隔離位交換咗啲吞拿魚蓉黎食🤗 魚肉只係到粒狀未到蓉嘅狀態,口感唔夠軟綿不過魚味都有嘅~其實個Menu好多款都好吸引(圖片的重要性),淨係揀食邊款都猶豫咗十幾分鐘,感覺上北海道豐盛丼(第一款)性價比都幾高,唔使2百食到質素唔錯嘅海膽+4款刺身,係略嫌啲飯乾身得滯,加上太多真係食唔晒。總括嚟講算係好睇又食得飽嘅丼飯,Lunch食呢個心靈得到慰藉了!﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣爆丼屋旺角豉
«1114»

外賣都一樣咁爆丼!味覺視覺大滿足