2019-11-01 289 views
諗住好耐無食過pizza,所以打算今晚食一食一開始服務態度都正正常常既,無乜野,落左單,其實都等左差唔多20-25分鐘先有野食,不過無吹過佢地,因為都多客,可能整唔切第一樣上既野食,(侍應都叫我地小心隻碟燙手)但一食,啲飯係少暖,舊肉暖多少少(係暖,唔係熱),隻碟,直頭十指握緊都無問題,因為完全係凍。但算,可能多人/唔記得拎出黎等等原因吧,味道就正常,都好食,係舊肉好乾。第2樣上Pizza,好好食,好新鮮,個批好脆,熱辣辣!好正!第3樣(最後一樣),上既蒜蓉包。嘩...請問係咪燶曬?(心諗)點解可以做飲食業,無一舊係正常既都可以比客食?其實1-2舊燶/燶少少我都算,刮左佢就得;但每舊都係既時候,我做咩要舊舊都刮..?!咁我都好好態度同個侍應講..我:唔好意思,可唔可以換個新?(呢句開始佢黑面)因為佢好似有啲燶侍應:換囉!等左10分鐘........Er.....我真心好嬲!第1態度已經好差!明明係做錯野好似講緊我錯咁?再上黎既呢個包,有焗/烘到?!面頭層牛油仲有!啲包白雪雪!有焗呀!1分鐘咁上下囉?!真心覺得咩事?!有錯唔認?好嬲!最後叫左佢取消,唔要個包
諗住好耐無食過pizza,所以打算今晚食一食

豬仔骨飯

超級至尊厚批

蒜蓉包

侍應:換囉!

等左10分鐘........

真心覺得咩事?!有錯唔認?好嬲!最後叫左佢取消,唔要個包

$150 (Dinner)
超級至尊厚批