2019-09-17
諗唔到有咩好食通常都會落左旺角先,今次搵到呢一間麻辣派,係食海鮮火鍋嘅,我同朋友都好鍾意食麻辣火鍋,所以就忍唔住上黎嚐鮮啦~叫咗海鮮鍋任食,一上菜我哋都嚇親,成個海鮮山咁壯觀,有兩隻蟹、6隻蝦、2條皇帝蟹柳、2隻大扇貝、仲有一堆蜆,海鮮嘅新鮮程度我覺得OK,扇貝好肥美,皇帝蟹柳都好好食。我哋叫咗麻辣湯底同埋養生滋補湯底,個人比較鍾意麻辣湯多啲,因為入邊啲豆卜吸晒麻辣味超級正!煲入邊嘅配料仲有好多冬瓜~養生滋補湯底個味唔夠出,可能係因為我成個口都已經係麻辣味啦,哈哈!食完煲入邊嘅嘢唔夠嘅話,都可以出去外面夾野,就好似普通嘅任食打邊爐一樣,材料都係腸仔、蔬菜、腐竹、響鈴、芋絲等等嘅打邊爐材料。嘢飲都係可以任飲架,荔枝紅茶同啤酒都好啱我飲~餐廳環境都幾好,坐得舒服,埋單大約500蚊到(2人),下次會再帶朋友黎食!
嘢飲都係可以任飲架,荔枝紅茶同啤酒都好啱我飲~