2022-07-03 53 views
喺尖沙咀海防道嘅一間樓上鋪可以先帶一個頭盤然後再打邊爐我地就叫左個韓式芝士雞份量超級大份 芝士超多仲可以玩拉絲 兩個人食咗一半就要打包了 留肚食後面既邊爐麻然後叫咗個鴛鴦湯底 湯底材料都豐富 濃濃既藥膳牛奶湯白雪雪好靚 雖然冇咩牛奶味 藥膳味就好突出 會先上1份海鮮拼盤同埋牛肉拼盤 海鮮尚算新鮮 海蝦超生猛係到腳郁郁牛肉亦好全面有約8款 好靚好新鮮 後加既肉質仍然能夠保持 其他配料款式亦都好齊 最值得推介芝心牛丸 少見而且好好味 飲品有幾款自製茶品 見到新野ooha有氣水都幾驚喜 落足本呀下 仲有好開心嘅自選台式燒仙草甜品 有齊芋圓珍珠紅豆薏米等等 整體味道很可以 店員好有禮服務態度十分好
喺尖沙咀海防道嘅一間樓上鋪
可以先帶一個頭盤然後再打邊爐