2022-10-27 88 views
我嘅內心就如標題一樣,我真係超級鍾意呢間餐廳🖖🏻💛除咗因為佢係良心小店之外,我覺得佢哋餐廳職員都幾細心🙌🏻同埋好有耐性,最緊要就係好有禮貌㗎‼️我同我男朋友成日都會嚟食㗎,呢度用QR code落單都幾方便🤫🔥全日早餐全日早餐係我男朋友叫嘅,佢好鍾意食呢啲西式早餐,佢話呢個早餐好特別個喎!有蘋果豬肉腸,脆香煙肉,薯仔沙律,茄汁焗豆,黑松露嫩滑炒蛋,煙三文魚,甜粟米同牛角包。特別之處就係佢有一個蘋果豬肉腸仔味道甜甜地又鹹鹹地😂🔥煙三文魚藜麥沙律配是日餐湯我自己就食得比較健康啲,畢竟女仔都想減肥!藜麥沙律好易入口,今日嘅餐湯,仲要係紫薯湯,飲完即刻覺得自己好健康🤣

🔥全日早餐
🔥煙三文魚藜麥沙律配是日餐湯