2022-08-15 305 views
大吃大喝 Guzzle,相當出名既三文治店近年開始愈來愈多人召集莞茜控,大吃大喝都係其中一間亮點,莞茜滑蛋做既三文治,賣相吸引,餡料爆滿價錢超值,多款三文治都係超正,小食都吸引,盡量食,外賣自取,好快就有超豐富,真係先要讚下個包裝,超精美,保存到食物點拎野都唔漏,真心讚睇相就知幾咁靚先食最想試既勁莞茜滑蛋三文治,賣相好吸引,一打開莞茜同蛋味超香爆餡,想盡慶食莞茜滑蛋所以餐肉都唔要,即食一大啖,超滿足既感覺蛋味濃又超多蛋汁,莞茜味好香濃好鮮,夾埋勁滑既蛋救命好正好爽到香葱芝士咸牛肉滑蛋三文治,仍然係爆晒餡,咸牛肉炒蛋配葱真係一流,好好味芝士半溶再增加層次,味道啱啱好唔會過咸,真心好好食香濃沙爹牛肉滑蛋三文治,絶對唔會失望既賣相,沙爹好香,牛肉腍滑,夾埋好滑既蛋就係正沙爹汁好啱重口味既朋友,好好味,香港味道發現佢係包同蛋入面都有足夠既牛油,所以又滑又濃又有風味小食時間:手撕雞配秘製麻辣醬(例牌),加埋啲菜有啲鹽水雞feel,揀左麻辣醬,一食果然秘製,超驚喜地好味既麻辣醬,又香又麻少少辣好正雞肉嫩滑,係一個好正既小食,夏天食更開胃凍奶茶,樽裝無冰,好香濃既茶香,幾滑,少甜,配三文治幾夾幾re
大吃大喝 Guzzle,相當出名既三文治店

睇相就知幾咁靚
蛋味濃又超多蛋汁,莞茜味好香濃好鮮,夾埋勁滑既蛋
救命好正好爽
芝士半溶再增加層次,味道啱啱好唔會過咸,真心好好食

勁莞茜滑蛋三文治

莞茜滑蛋治

香葱芝士咸牛肉滑蛋三文治

沙爹汁好啱重口味既朋友,好好味,香港味道
發現佢係包同蛋入面都有足夠既牛油,所以又滑又濃又有風味
雞肉嫩滑,係一個好正既小食,夏天食更開胃
凍奶茶,樽裝無冰,好香濃既茶香,幾滑,少甜,配三文治幾夾幾refreshing

香濃沙爹牛肉滑蛋三文治

沙爹牛滑蛋治

手撕雞配秘製麻辣醬(例牌)

手撕雞配秘製麻辣醬

凍奶茶

總括嚟講樣樣野都超高質,好味到痴左線
仲唔係普通美味,好食又有特色,價錢抵到爛,性價比高到難以置信
一定要試過你就知我無誇張,滑蛋完勝,莞茜控我會建議唔要餐肉,更正

#再食試晒佢所有野就正
#店舖細細但美味超班
TakeAway
凍奶茶
手撕雞配秘製麻辣醬
手撕雞配秘製麻辣醬(例牌)
沙爹牛滑蛋治
香濃沙爹牛肉滑蛋三文治