銅鑼灣方叔叔重慶老火鍋,位於渣甸中心,去到門口已經好香,裝修舒服又優雅,卡位超闊,服務好親切,有滋潤糖水俾你暖胃,亦有推薦菜式同食法,好好😌九宮格麻辣大紅鍋,詳細食法有YouTube 片介紹,其實幾好睇🤣九宮格麻辣大紅鍋,最簡單易明就係有三種火力,更加仔細咁發揮食材🙌🏻先食海鮮,時令鮮活海蟶,麻辣都keep到鮮,幾爽唔錯,墨魚滑超夾麻辣湯底,好入味好正😍 鮮龍躉片都係正,淥完都好彈好鮮,好味又有魚味,好食😋食左幾次我要正式宣布我既麻辣三寶💟就係嫩牛肉🐮鮮鴨血🐤午餐肉🐽最正既當然係嫩牛肉,厚身既牛肉,好嫩滑,又腍又有口感,牛味濃得黎吸左啲麻辣好正🤞🏻鴨血放係煮個格慢慢煮,淥到腍同吸晒啲麻辣汁,好滑好嫩好Juicy✨長城小白豬午餐肉,好快腍好味,麻辣葱蒜麻油,識食就會鍾意食🥹麻辣火鍋配啤酒同Moscato,舒服、服務好、食材高質,好好味又唔貴😆真係無得輸既方叔叔💗

九宮格麻辣大紅鍋

墨魚滑