2024-08-29
李家🇰🇷來自韓國既炸雞店,都算相當出名,香港第一間韓式炸雞店,大角咀分店,韓國人主理👍🏻舖面輕裝舒服,餐牌超級齊全既韓國菜,炸雞以外主食小食鍋物卷物都有,飲返杯Makgeoli,原味,厚身濃味,正😚半半炸雞🐥甜辣炸雞拼青辣椒蛋黃醬炸雞加洋蔥,揀左無骨,賣相好爆,份量好多,炸粉唔厚而且食落好脆,係酥脆既感覺🤩雞肉好嫩滑,彈牙,真係爆肉汁😇甜辣醬相當好味,個balance好特別,⼀試難忘,正👍🏻即刻配返枝韓啤Terra,個氣氛出晒黎😎青辣椒蛋黃醬炸雞加洋蔥🌶️個醬非常出色,好好味😋Rich得黎又唔係好膩,加埋洋蔥,再fresh啲,好好味既炸雞款式🤞🏻芝士雞蛋卷,size驚人,⼀切,溶岩芝士流出😻入面既芝士都係用韓士芝士粒🫶🏻味道好豐富好味,推薦👻果然係高質正宗既炸雞老字號🥳菜式正宗,味道⼀流,佢既炸雞絶對係食過最好食既炸雞之一🤤炸雞控或者韓迷必食!