大角咀好多地方重建後,變成左一個超級多餐廳既地帶,仲有好多特色小店😎今次食既依間 易食 EAT EASY,舖面的的式式,細間既店就係有份家庭式既溫暖感覺,感覺舒服😽門口仲寫住12月生日可以晚市堂食正價食品,抵👍🏻主力就係西餐既,意大利飯、燒雞仔、牛扒等都好似好吸引,即刻由頭試到落尾🤩先上凱撒沙律伴煙三文魚,賣相幾好,套餐加配既,都算多既份量,特別係煙三文魚,沙律菜新鮮,整體味道唔錯😆話咁快就到🐻勞蘇食🐻推介 —— 羅勒白酒煮紐西蘭托托蜆🐚 超級高雅既擺盤,係我見過西餐蜆最靚既之一👍🏻香氣濃郁,蒜加羅勒同白酒煮既汁,個balance攞得好好,而真係用托托蜆,紐西蘭野生蜆,出名肉質肥而彈牙🫶🏻食落配埋個汁鮮甜又好濃貝殼類海鮮既鮮味,非常讚既一道菜💖廚藝同食材都一流,而配合得好好😋龍蝦湯,賣相仍然有質數,味道濃而不咸,都唔錯😗主菜時刻,肉眼扒5成熟,擺盤又係靚到爆,肉眼扒非常大塊,個人覺得大過12OZ,牛味好濃,一食既肉質同味道就知用料高質😮‍💨煎同食都係用少少鹽黑椒就好好味,加啲芥末更正,無乜筋又多肉汁,正🎉配菜呢,賣相真係無得輸,Grilled vegetable,煎香既瓜片好味,粒薯仔

羅勒白酒煮紐西蘭托托蜆

托托蜆

龍蝦湯,賣相仍然有質數,味道濃而不咸,都唔錯😗主菜時刻,肉眼扒5成熟,擺盤又係靚到爆,肉眼扒非常大塊,個人覺得大過12OZ,牛味好濃,一食既肉質同味道就知用料高質😮‍💨煎同食都係用少少鹽黑椒就好好味,加啲芥末更正,無乜筋又多肉汁,正🎉配菜呢,賣相真係無得輸,Grilled vegetable,煎香既瓜片好味,粒薯仔整到好似帶子咁😀雀巢配成條甘荀樣既甘荀仔,非常有心機❣️配埋枝1664,完美一餐完成✅

龍蝦湯

薯菜

12OZ肉眼扒(五成)

一讚托托蜆係一絶既好味,可以做招牌菜😝二讚整體擺盤直情酒店級數🍽三讚食材高質,又做得好味,仲要服務超好,會介紹菜式仲會問返我對道菜既意見🥹小店既人情味就係無可比擬,價錢相宜又高質😽
羅勒白酒煮紐西蘭托托蜆
托托蜆