BURGER’S FRIEND FOREVER,位於嘉峯匯,就係地鐵站隔離,相當方便📍BFF最出名就係burger,睇返我之前既推介就知好多好多野都好正,食burger都仲可以生酮,今次再試新野✨✨PRAWN AVOCADO TOMATO SALAD 大蝦牛油果番茄沙律🥗 擺盤靚到驚人,絶對係靚過張相,啲車厘茄都雕左花,先食蝦,OMG,真係好正,好濃焦香,調味好好味又彈牙,好好食🍤沙律菜新鮮,牛油果無亂撈,整到他他咁,好香嫩好好味,一個沙律三個風味,每個都好正😵飲埋支Hoegaarden,勁chill❣️HOME MADE CRISPY FISH FINGERS 自家製炸手指魚條🐟🖖🏻正正常常咁既賣相,一咬,又OMG,好多汁,超嫩滑,入面係好滑既魚肉,非常好味🤤加埋沙律醬,超級正既小食,真係唔係好多地方做到依個質素嘅魚手指,必食💘IMPOSSIBLE MCNUGGET 素麥樂雞塊🐓個人覺得素麥樂雞塊仲好食過麥樂雞,口感更好😗抱住試新野既心態食沙律同小食,點知搵到寶😳魚手指既性價比仲高得驚人😦真係要食🤩

牛油果

大蝦