2011-10-17
今日同友人去大吉,認真受氣!坐位巳經夠迫坐正最後位waiter 成曰取飲品撞到我位不下數十次!!!,同埋明明無叫過食物又擺低,之前話我地無mark 枱號食物話取消咗,等我地在mark 送來份量又duplicate 咗!!三個人又點食到 六個人既野呀!! 我地退番多比他們,當時有個40幾歲帶眼鏡扎起長頭髮嘅女人侍應,就好無禮貌同我地講你地叫咗嘢又唔食,之後你地無得在order 相同既野食!跟著好大聲同其它侍應講唔好比我地在order 同類食物!人地唔誤會我地都幾難啦!本來友人想同他們理論,但我覺得告訴其他人留意重好過。 壽司飯有陣怪味,所以之後都無食,粟米無乜特別,又唔知點解叫咗一個又來咗二個,串燒一般無特式!刺身都算大件算唯一可取。焗蠔有沙真係難以想像!!氣水任飲不過你都唔會飲得多除咗我講過女侍應,真它侍應都算有禮,我想話每一個客要求都唔同,真係有客投訴d 食物有怪味你是否應去找原因而唔係同個客講其它客都無話,是否你問題呢?唔探討問題都唔會有進步空間。1:收費貴,食物一般無特色2: 地方細,話有2個鐘頭變咗1個半鐘食3:好多明明無order 食物送錯枱貼錢買難受,繼續去嘅朋友祝你好運
1:收費貴,食物一般無特色
2: 地方細,話有2個鐘頭變咗1個半鐘食
3:好多明明無order 食物送錯枱
貼錢買難受,繼續去嘅朋友祝你好運!包你一肚火出門口