2018-10-16 155 views
下午周圍去,走到登打士街口 ,見到樓上有間workshop,以為做啲咩啦,上到去靜靜地,望呀望下呀原來係食嘢嘅地方,咁咪坐低落嚟, 境竟都算唔錯,望住大大嘅玻璃窗嘅,窗外繁華不佔內嘅地方 ,如果喺度傾下計,做下功課,沉思下,都係一個好好嘅位置嚟嘅。咁我哋坐低就食嘢啦,同朋友一人叫一份,我叫咗一個白松露油香煎深海魚柳意粉,朋友要一個黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉,唔使講梗係兩杯咖啡墊底。食咁耐都係我地兩個談天說地餐牌易睇易叫,無難度,樣樣都想食。黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉虎蝦係主菜冇得彈,三隻帶仔外熟內軟,冇得彈呀,同埋啲意粉用黑松露油炒完之後,唔話都係咁好味!白松露油香煎深海魚柳意粉深海魚柳 ,不是浪得虛名,入口即溶軟滑適中,再加埋白松露油嘅香味,意粉一樣係有口感。焦糖咖啡加個 cappuccino 欠咗啲乜嘢, 一眼就睇到呀唔多講。

食咁耐都係我地兩個談天說地

餐牌易睇易叫,無難度,樣樣都想食。

黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉

白松露油香煎深海魚柳意粉

焦糖咖啡加個 cappuccino
欠咗啲乜嘢, 一眼就睇到呀唔多講。