2020-09-23
又係bookmark jor!終於去我一直都好鍾意大坑,感覺好多小店美食,係有d遠。我本身以為會好多人,所以叫朋友去排隊攞位先,點知1點去到,朋友話佢係第一枱客,之後再有多一枱,我哋全程食都冇再有新客人入。。完全勁驚訝。。。成餐包場lunch😃佢首先係送餐包配黑松露牛油,好好食!!另外想再要的話一塊$30。沒有水提供,水要另外收費。朋友叫了peach jelly soda ,我自己本身唔鍾意飲甜野我,覺得好糖漿味,自己唔鍾意。之後吃Hokkaido squid salsa,魷魚有燒過好食。fig &parma ham salad 無花果配沙律好好食,佢無好多芝士碎,我唔鍾意放得太過量。Sea urchin pasta ,朋友鍾意食,我自己覺得有啲制,好多cream。反而我鍾意食明太子pasta,我本來就鍾意食明太子。同埋佢啲意粉係手工制,食落較粗身好似食緊炒烏冬嘅感覺。會飽夠大碟,但同時價錢都高。Tiramisu 好大件,真係叫一件就夠了!!主要分布係cream好多,主要食cream,朋友鍾意,我就一般,我中意食tiramisu 但唔中意咁樣。總括主要大部分都好食,但價錢算貴所以我估l
我一直都好鍾意大坑,感覺好多小店美食,係有d遠。
總括主要大部分都好食,但價錢算貴所以我估lunch冇太多人來食,而且佢冇set lunch,任何嘢都要額外俾錢例如水。