2018-06-16 74 views
每次去觀塘諗食咩都好煩腦,特別係工廠區好多都冇做晚市,大商場既食肆價錢都比較貴,難得搵到呢間離地鐵站都唔算太遠既LM cafe,一於入去試下👍🏼好厚一本既Menu!非常多菜式,由三十幾蚊既All day breakfast;四、五十蚊既意粉、飯;到八、九蚊既鐵板餐都任君選擇,連甜品都有得自選配料,啱哂一家大細既口味!好難得會見到有玉子燒餐,叫左個咸牛肉芝士玉子燒配撈丁,仲可以選配小食,送埋飲品都係五十幾蚊,抵呀! 蛋炒得好滑,可以拉到芝士,見到都覺得吸引~ 本來想叫杯黑牛,可惜店員話得返士多啤梨味雪糕😂,平時飲開可樂多,今次試下飲咸檸七,夠哂清涼解渴!另外仲叫左黑松露芝士焗雜菌西蘭花,未放入口已經聞到好濃既黑松露味啦!唔好睇少呢碟西蘭花,我地4個人分都食唔哂,因為真係好大份!
每次去觀塘諗食咩都好煩腦,特別係