2021-09-14
雖然呢間放飯鐘數睇落人流比起其他地方少 但burger食落都幾足料der 套餐包🍔+🍟+🥤 原本薯條可選: 幼/粗薯條/粗薯角🤠但我食粗薯時 佢話暫時無供應 朋友話想食粗薯角 佢又話無貨 咁不如你遮一遮出面個menu 唔好顯到咁多選擇好嗎🤪然後飲品方面有: 冷熱泰式奶茶/凍青檸茶/熱茶系列 然而朋友叫咗熱茉莉茶 原來只獲一茶包 店員差啲連杯都唔想比🤡唔通真係當呢度個個番office嘅有自備水壺、熱水供應?。。。🦔👉南瓜薯餅漢堡 套餐 $55個包裝盒設計都唔錯嘅 入面仲有比較厚身嘅牛油紙包住burger 隻手拎住食完都唔會覺得油淋淋 雖然佢嘅漢堡包係好平凡嗰種充滿芝麻 但內裡嘅餡料一啲都唔吝嗇 薯餅都有一定厚度以外 仲有兩大片厚身嘅蕃茄、切好幾新鮮嘅生菜塊 兩大條洋蔥圈好彩幾甜🤪唔係好生嗰種我鍾意 啱哂主張健康嘅大家kekee 講起薯餅唔會炸得好脆 食落整體口感好泥 南瓜味雖有但唔會好濃烈 幾鍾意搭埋片熱溶芝士💕仲有沙律醬 整體食落一半有多都幾飽 材料多款夠rich又新鮮 對我黎講少番啲沙律醬就好🍟幼薯條嘅粗幼同金拱門差唔多樣 係炸落再金黃色啲 咬落又脆啲 食落唔會過咸 味道適宜🥤難得跟
。。。🦔
👉南瓜薯餅漢堡 套餐 $55
🍟
🥤
難得跟餐有免費泰式拉茶 梗係試下🤪但唔知係咪我叫咗少甜 飲落奶味雖則較重💩整體感覺有點淡 有別於出面飲開嘅拉茶kekee