收工落機換完衫ꕤ☺︎即到ℍ𝕒𝕣𝕓𝕠𝕦𝕣𝕤𝕚𝕕𝕖食𝔩𝔲𝔫𝔠𝔥 𝔟𝔲𝔣𝔣𝔢𝔱 ☺︎時間唔夠 唔能夠🅗🅔🅐食 要爭取時間食ฅ⁽͑ ˚̀ ˙̭ ˚́ ⁾̉ฅ 當朋友話係麗晶酒店食𝖇𝖚𝖋𝖋𝖊𝖙我一臉問號 ྀི・̆༝・̆⌯)ྀི係邊度嫁原來係之前既𝔦𝔫𝔱𝔢𝔯𝔠𝔬𝔫 超懷念勁掛住佢既下午茶 ʚ♡⃛ɞ的士一落地 𝓼𝓽𝓪𝓯𝓯們即刻幫手攞行李 仲主動話可以幫我𝓀𝑒𝑒𝓅住件行李ʚ̴̶̷.ʚ̴̶̷̥̀ ℍ𝕒𝕣𝕓𝕠𝕦𝕣𝕤𝕚𝕕𝕖 係大堂再落一層 我同朋友們張枱近海鮮 同 冷盤區所以第一轉食左長腳蟹 螺 麵包蟹 壽司 同沙律 (๑ᵔ⤙ᵔ๑)呢個策略太蠢 食海鮮既時間太長 又要拆殼 剪殼 搞勁耐 應該食左熱食先!ᐠ( ᑒ )ᐟ 第二轉係熱食 (๑˙❥˙๑)好多即叫即整既食物 越南河粉(有牛肉/雞肉/撈檬) 片皮鴨 燒牛肉 烤羊腿 意大利麵(可揀餸:蟹肉/煙三文魚/意大利青瓜 同醬汁:龍蝦汁/蕃茄汁/意大利南瓜汁)熱食都可以食幾轉 牛肉越南河粉個碗太大又重 我另一隻手又唔可以攞太多野 ˢᵒ ˢᵃᵈ 燒牛肉旁邊有配菜 係我鍾意既燒蒜頭 (๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘)̤̱ ꗯ̤̮甜品有雪糕蛋糕馬奇龍𝖕𝖆𝖓𝖈𝖆𝖐𝖊曲奇雪糕有芝麻 開心果 黑朱古力 提子冧酒 港式奶茶 馬達
收工落機換完衫ꕤ

的士一落地 𝓼𝓽𝓪𝓯𝓯們即刻幫手攞行李
仲主動話可以幫我𝓀𝑒𝑒𝓅住件行李ʚ̴̶̷.ʚ̴̶̷̥̀

ℍ𝕒𝕣𝕓𝕠𝕦𝕣𝕤𝕚𝕕𝕖 係大堂再落一層

我同朋友們張枱近海鮮 同 冷盤區

燒牛肉旁邊有配菜 係我鍾意既燒蒜頭 (๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘)

̤̱ ꗯ̤̮甜品有雪糕蛋糕馬奇龍𝖕𝖆𝖓𝖈𝖆𝖐𝖊曲奇
雪糕有芝麻 開心果 黑朱古力 提子冧酒 港式奶茶 馬達加斯加雲呢拿 玫瑰荔枝雪葩 甘橘雪葩 有唔同𝓣𝓸𝓹𝓹𝓲𝓷𝓰可以加✌︎︎• ◡•𝕪𝕖𝕖𝕖

ᙏ̤̫͚飲品有椰子水 甘蔗汁 除左呢兩款可以不停𝔯𝔢𝔣𝔦𝔩𝔩既飲品外 仲可以𝔬𝔯𝔡𝔢𝔯一杯飲品 我地都叫左 ꕁ越南咖啡ꕁ 其中一杯一睇個顏色勁淺 咖啡味道好淡 同𝓼𝓽𝓪𝓯𝓯講完之後 即刻加左𝖘𝖍𝖔𝖙 𝖊𝖘𝖕𝖗𝖊𝖘𝖘𝖔 比我地

യ $𝟝𝟘𝟘 𝔸𝔼卡有𝕕𝕚𝕤𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 യ

維港景色陽光都好ᴘʀᴇꜰᴇʀᴄᴛ 如果可以慢慢食有時間食就好啦 ˚‧º·(˚ ˃̣̣̥⌓˂̣̣̥ )‧º·˚