2006-08-01 5 views
放棄0左飯飛,去0左搵食.行下行下,去0左依間.唔知食咩,求其食0左個午餐,番茄班腩飯,umm,都ok既,個汁係茄得黎唔會over-cook..不過..d腩係炸起,放0左一陣0個種貨色.我0個個set有湯的,都幾好飲,無味精,係合掌瓜carrot朱肉湯,中間係有陳皮的. d陳皮香得黎唔會太搶.我比較喜歡我個fren的牛根腩湯河.佢叫我試佢d湯底,一飲,嘩,不得了,真係好掂的湯底,清清的牛香蘿蔔香.下次必食依樣呀.仲要係,15蚊,真係無得頂.想提一樣野係,我杯凍o tea叫0左小甜,佢俾0左無甜我,仲要係d冰溶曬,我叫個哥哥幫我加d冰同糖水啦.點知,過0左一陣,佢換0左杯新的俾我,新的係好飲好多啦,夠凍,有小小甜.佢d服務值番個笑面!