呢間餐廳嘅佈置係以紅色日式裝修為主,而今次同朋友坐吧枱,店員見我哋兩個都着白色衫,居然拎咗條圍裙俾我哋,超級surprise+超好service,超級加分🥰Menu 上面有3款,三款既分別主要在於油花同肉味濃度,今次同朋友試咗以下兩款: 🥩特選肩胛壽喜燒套餐 180g $238每隻牛大概只係得3-5公斤,油脂甘甜,肉味濃郁😋🥩極上肉眼壽喜燒套餐 180g $288肋骨上方既肉,脂肪同油花超靚,口感柔軟細滑,肉汁香濃,配埋日本白米食,超正呀😋🍱而每個set都包左前菜、野菜盛合、十勝產A4和牛、蘭王蛋、再自選日本米飯或者讚岐鳥冬同甜品。呢一間壽喜燒係自助形式,每個位前方都會有教學圖,可以按照自己嘅喜好控制甜度熟度,呢個體驗意想不到咁好玩🤭兩款肉都超級好食,入口即溶,再撈埋佢嘅蛋汁一齊食,口感更加昇華😋,超級滿足呀!!!🥗野菜盛盒入面有娃娃菜、豆腐、香菇、腐皮、今次煮加左自家製昆布湯,全部都好好食😋而甜品就係綠茶蕨餅同埋黃豆蕨餅,兩款都超級煙靭,成set都配合得天衣無縫🤭💝依家仲做緊以下優惠😍🤭做齊以下步驟即可免費獲得生啤一杯(白/黑)或40g和牛赤身一客!1️⃣讚好或追蹤「Sukikansai

🥩特選肩胛壽喜燒套餐 180g $238
每隻牛大概只係得3-5公斤,油脂甘甜,肉味濃郁😋

🥩極上肉眼壽喜燒套餐 180g $288

💝依家仲做緊以下優惠😍🤭
1️⃣讚好或追蹤「Sukikansai壽喜•關西」FB/IG
2️⃣拍攝食物照上傳至IG或 FB
3️⃣於 Post / Story 內 Tag 壽喜•關西

真係值得一試㗎,一定會encore 🥰