去到Airside VLT限定店打卡前,吃貨希希要先去醫飽個肚仔先😀商場有好多種類嘅野食,最後揀左呢間Relish Kitchen by ALOT😊原來喺進口傢俱店Alot Living聯乘Relish Kitchen嘅餐廳,門口位置擺滿左唔同嘅家居擺設,店內充滿簡約清新嘅感覺😉食物方面點左三個Set:🟣北海道紫薯帶子意大利飯🍛好少見紫薯嘅配搭😂鬼馬嘅爸爸當然要試下啦🤣一嚟到紫色賣相已經好吸引🤭味道出乎意料好味,又唔會有好甜感覺,帶子好厚好大粒🤩🍔芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥/田園沙律/甜蕃薯條/松露醬🍠份量好大,原本以為主打係個漢堡,點知個甜蕃薯條更優勝,外脆內軟蕃薯味好濃配埋個松露醬😍😍希希食左好多👍🥘牛肝菌雞肉燒汁意大利飯呢個媽媽食😄評語係賣相好看😛整體來講性價比係滿意抵食,味道唔錯😋唯一美中不足嘅係如果適逢午餐時間就需要等一段長時間😅

🟣北海道紫薯帶子意大利飯🍛

牛肝菌雞肉燒汁意大利飯

呢個媽媽食😄評語係賣相好看😛

2023-11-04
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
北海道紫薯帶子意大利飯
芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥/田園沙律/甜蕃薯條/松露醬