2022-05-16 37 views
打工仔每日既lunch hour都唔會好長,最好搵到啲又好食坐得又舒服態度又好既餐廳食個快飯。北角匯入面除左台灣菜、韓燒、日式火鍋放題,仲有高水準中菜,今日lunch time見到menu有午市套餐,食物種類好多而且價錢親民,仲要坐得幾舒服,於是諗都唔洗諗就入左去😚午市套餐 : 招牌酸菜湯 + 海鱸魚 + 米線呢個真係超好食,要推到佢上酸菜魚關注組先得,首先賣相好吸引又新穎,魚片好新鮮一啲都唔腥,叫小辣我就覺得剛剛好,能夠保存到魚既鮮味又有酸菜湯既辣味午市套餐 : 惹味水煮湯 + 牛肉 + 薯粉水煮湯配牛肉開頭會驚個湯底會好油,點知一啲都唔會!水煮湯果然好惹味,牛肉份量都夠多,薯粉索哂啲湯好好食😋甜品有紅糖糍粑同紅豆涼粉為呢餐飯畫上完美的句號😎😍

午市套餐 : 招牌酸菜湯 + 海鱸魚 + 米線

午市套餐 : 惹味水煮湯 + 牛肉 + 薯粉