2022-06-27
#frostie北角之旅 ✅ #kaya 📍美食探險👉 @frostiewithfood - 🔥北角星馬菜🔥 呢間位於北角匯二期既餐廳,每次經過都見到好多人排隊,之前終於有機會同朋友試下❤️未食之前都要讚吓個view,餐廳環境幾開揚,部分位置仲可以睇到海景,感覺幾chill😆一邊食飯一邊欣賞美景⭐️ 《 #新加坡喇沙》$82 喇沙賣相唔錯,有多種配料,例如魚蛋、魚片、蝦、通菜、豆卜 &溏心蛋,入口帶有啖啖椰香🤤湯底惹味,對我黎講唔會太辣!至於米線口感爽滑彈牙,食到最後都唔會淋曬! 不過整體分量都幾大份,細食既朋友可以叫款小食再一起分享🤣~ 總括而言,我個人建議試下佢既下午茶套餐,份量一樣但價錢平啲,性價比幾高💪🏻 分數:3.8/5 - 🏠 kaya - #foodie #foodiehk #hkfoodie #foodphotography #food #foodiegram #foodblogger #foodpics #foodoftheday #fotdhk #laksa #kaya #northpoint #香港美食 #食評 # #yummy #北角 #咖吔 #北角美食
✅ #kaya
📍美食探險👉 @frostiewithfood
- 🔥北角星馬菜🔥
《 #新加坡喇沙》$82
- 🏠 kaya
- #foodie #foodiehk #hkfoodie #foodphotography #food #foodiegram #foodblogger #foodpics #foodoftheday #fotdhk #laksa #kaya #northpoint #香港美食 #食評 # #yummy #北角 #咖吔 #北角美食 #新加坡喇沙 #喇沙 #北角匯 #singaporelaksa