2023-04-28
北角少有嘅omakase 係會食過翻沈味 😌Dinner omakase 會送清酒120ml 🍶 如果唔飲酒既朋友可揀要多件壽司🍣 店主都非常熱情❤️🔥 同你傾下計,小酙下 😌 溫馨提示就係全店得10個座位,所以記得Book位!再多個提示就係做到5月底就會搬去銅鑼灣啦!哈哈 我去Cwb都近 😎Dinner Omakase ($980)有啲都唔記得影,掛住食😂🌼 前菜 •酒淆三漬物Wasabi 蓮藕•水雲•豆腐湯葉配吞拿魚肝醬 食落爽口,有wasabi同柚子嘅香係到 ☺️🌼 日本生蠔 • 九州 🦪 加左蔥花 ,辣蘿蔔蓉,配柚子酸汁。蠔肉脹卜卜,Creamy 而且唔覺有咩金屬味🌼 刺身 • 火炙魷魚BB 🦑 燒香表面,入面有膏,所以會帶少少鹹香係到 👍🏻 仲加左酸甜梅醬 😋 yummy 🌼 鯛魚 少少金屬味配辣椒蘿蔔蓉好有viet E 架 haha🌼 鮟鱇魚乾我同朋友都幾中意食🌼 磯煮鮑魚個厚度幾好,容易入口。醬汁鹹甜適中,食到鮑魚原味配鹹香鮑魚肝醬 。蘿蔔最後食。🌼 素清湯飲落清甜暖胃🌼 壽司 🍣 🔹金目鯛 有微微柚子皮嘅清甜係到🔹深海池魚 有少少備長炭smoky味🔹梳子魚 油香重🔹生死
北角少有嘅omakase 係會食過翻沈味 😌
溫馨提示就係全店得10個座位,所以記得Book位!
再多個提示就係做到5月底就會搬去銅鑼灣啦!
哈哈 我去Cwb都近 😎
Dinner Omakase ($980)
有啲都唔記得影,掛住食😂
🌼 前菜 •酒淆三漬物
Wasabi 蓮藕•水雲•豆腐湯葉配吞拿魚肝醬
食落爽口,有wasabi同柚子嘅香係到 ☺️
🌼 日本生蠔 • 九州 🦪
加左蔥花 ,辣蘿蔔蓉,
配柚子酸汁。蠔肉脹卜卜,Creamy 而且唔覺有咩金屬味
🌼 刺身 • 火炙魷魚BB 🦑
🌼 鯛魚
少少金屬味配辣椒蘿蔔蓉
好有viet E 架 haha
🌼 鮟鱇魚乾
我同朋友都幾中意食
🌼 磯煮鮑魚
個厚度幾好,容易入口。
醬汁鹹甜適中,食到鮑魚原味
配鹹香鮑魚肝醬 。蘿蔔最後食。
🌼 素清湯
油香重
🔹生死戀
其實就係一生一熟嘅toro
燒大拖羅,生拖羅
油份爆晒出黎,滴埋落隻碟到😂
🔹左口魚裙邊
輕輕燒香表面而入口即溶