2019-12-13 747 views
Openrice既account開左5年幾,終於都打第一篇食評。我地一行5人,樓下得番4人檯,門面阿叔問2樓仲有冇位,明明聽到入面阿姐話有,阿叔都堅持要拍埋張坐緊3個人既4人檯,要求我地3+5咁搭檯。食飯時間搭檯張就一下我明,但現場係過半數的空櫈啊!我禮貌地問一句:咦?冇得就咁一張檯坐5人呀?阿叔回應說:拍埋左咪一張檯囉!我諗阿叔一定好鐘意玩俄羅斯方塊,一定要行行都填滿。食物就正常既,算抵食囉。不過食飯有時除左睇價錢,味道,仲會睇埋服務,所以今餐我會覺得唔好味。食飯時間都有咁多空位,唔洗等。

食飯時間都有咁多空位,唔洗等。
Other Info. : 如果真係咁想善用空間呢,我建議全部換曬長bar檯。
2019-12-13
Type of Meal