2017-09-23 89 views
嗜辣的我一直苦無隊友,全靠另一半常伴我左右,來試這天后新店,單看店名十二味已令我口不斷分泌口水'不只是烤魚',不管了,衝呀!我跟你說,但凡目標客戶是內地人或有內地公司經營的食店,從店內裝潢就可看出來。通常燈光片昏暗,裝飾fancy, 加上好多卡位就九成係。當然有卡位又確係舒服嘅!食左水煮桂花魚- 有桂花魚片,芽菜,唐芹,薯粉,浸在水煮汁裏,花椒辣油蓋面,還有保溫效果!非常滿意,味道剛好,不會太辣太麻太咸,一定會返黎再食清炒娃娃菜- 為了中和其他菜式的濃烈羊肉串- 用上孜然辣椒粉,只嫌羊肉太Un咬不開, 味道卻是一流的佢地主打係烤魚,烤魚可以放配料打埋邊爐,我哋兩個人食似乎又太多,又不想食鯇魚福壽魚,桂花魚又貴,所以就食小菜算喇
'不只是烤魚',不管了,衝呀!

通常燈光片昏暗,裝飾fancy, 加上好多卡位就九成係。
當然有卡位又確係舒服嘅!

食左

清炒娃娃菜- 為了中和其他菜式的濃烈