上月布袋澳食完海鮮又想再食過海鮮,但想去近些食,亞女就介紹土瓜灣"囍慶酒家"原來呢間酒家套餐都是食海鮮多,幾啱好食海鮮人呢!套餐有2人4人6人8人同12人👍好特別!我們4人就選"十全十美"了,份量真的太足夠,環境很光猛,侍應生很有禮貌和好笑容,還給予我們向窗的座位,食環境都是一種享受呢!見我哋鍾意食花生又額外送多碟是不加錢呢!細心又體貼,講真服務行業不是人人做得到的 "讚"一入門 就見山招牌 慢慢睇下坐位向窗 食埋環境添上湯青龍蝦伊麵 兩隻龍蝦肉結實 連小腳仔都食埋 太鮮味豉椒炒蟶子 四隻蟶子啖啖肉沒有沙味道有點濃白灼九節蝦 好彈牙 厚肉 大隻清蒸沙巴龍躉仔 肉質嫩滑薑蔥粉絲蟹煲 蟹肉肥尾礦泉水灼鮮鮑魚 四隻 一滴油都沒有 好健康 好清甜 好淋金粟海鮮湯有紅加白蘿蔔 粟米 蝦 蜆肉 配搭清甜 每人飲了超過兩碗酥炸大生蠔 四隻 蠔很新鮮 不太油利紅燒皇子鴿 兩隻 乍得好脆 熱辣辣任飲 橙汁 椰子汁好清甜

一入門 就見山招牌 慢慢睇下

坐位向窗 食埋環境添