十八夢

Meta Stages
2022-11-10 40 views
今日同男朋友食好野,真係每樣菜式都睇得食得,我地食到飽,相機都食飽!刺身兩點🤍刺身用玻璃箱裝住,好誇張…會唔會太靚🤣生蠔肥美鮮甜,海水味濃又creamy,仲要面頭有啲三文魚籽同啫喱碎添,口感超豐富!另外既魚刺身都好鮮味,好正鵪鶉胸,火炙鵝肝,日本青椒仔,鵪鶉脾💚鵪鶉肉原來都幾嫩口,配合軟滿既鵝肝黎食口感好豐富,青椒仔都好新鮮,正呀!鮑魚意大利脆米飯🤎大大隻鮑魚真係最吸睛啦,鮑魚煙韌有咬口,鮑魚底有啲醬汁撈埋脆米黎食,口感好好,好特別!烤美國牛腹肉•红酒汁❤️牛肉烤到粉嫩,肉質軟腍,伴碟既脆薯同椰菜花都有烤過,好香好味!升級日本A5 金箔和牛•黑魚籽🖤一上枱見到好似一幅立體既畫咁,金箔和牛幾震撼,一大塊金箔鋪係和牛面,上面再加上黑魚籽,和牛煎到粉嫩色,入口即化,加上黑魚籽黎食味道更突出更有層次,伴碟既薄脆都好好食!今晚仲要有超正表演睇 ,非常型格既揉合功夫舞蹈 ,唔怪之得我男朋友今日食得特別慢 !!!
刺身兩點🤍
鵪鶉胸,火炙鵝肝,日本青椒仔,鵪鶉脾💚
鮑魚意大利脆米飯🤎

烤美國牛腹肉•红酒汁❤️