2021-10-25
身為九龍城附近嘅街坊都未食過呢間😆😆一直都未有時間去食,今日特登帶埋媽咪去食個lunch😆✌🏻12:00pm左右去到,都要排一陣隊,不過都算快👍🏻我哋叫咗個沙嗲牛煎蛋麵😍🤤炸兩😍🤤皮蛋瘦肉粥😍🤤凍檸茶個沙嗲牛煎蛋麵真係好好好食,超香沙嗲味,D牛係索晒沙嗲味㗎😍🤤個煎蛋係燶邊Style,超級正😍因為我鍾意食蔥,重叫咗多蔥😂😂😂(唔食可以叫佢走蔥)😆而佢個麵底寫明係超力牌,我覺得好好食呀😍😆😍😆完全唔淋,平時一丁or福麵浸得耐都淋,但呢隻完全係爽口彈牙😍😍😍超級推介👍🏻👍🏻👍🏻另外炸兩,見係即場做㗎😍,入面個油炸鬼好脆,外面腸粉又唔厚,切到大少剛剛好,醬料係自己加嘅,超正,可以勁落我最愛嘅麻醬😍😍😍🤤🤤🤤皮蛋瘦肉粥亦係勁足料😍多皮蛋又多瘦肉,真心正,個粥底好味,又勁熱又冇味精👍🏻👍🏻👍🏻果然冇嚟錯😂雖然環境同座位都比較迫夾,但食物嘅質素完全可以抵消晒😂😂😂同埋全部散叫,冇套餐㗎😆仲有逢星期一休息㗎😆下次就要試佢啲牛腩魚蛋粉嗰類😆✌🏻
我哋叫咗個沙嗲牛煎蛋麵😍🤤炸兩😍🤤皮蛋瘦肉粥😍🤤凍檸茶
下次就要試佢啲牛腩魚蛋粉嗰類😆✌🏻