2018-10-20 759 views
基本上以前每個星期都會嚟食一次, 因為之前業主加租所以舖頭冇做咗幾個月而家喺同一條街嘅上少少開返, 咁當然即刻要嚟食啦,仲一個禮拜食咗兩次添老闆娘仲記得我呢個熟客仔, 第一日食呢就送咗兩舊牛腩畀我, 第二日食呢就送咗一舊蝦捲有時食野,除咗味道人情味都重要呢度嘅車仔麵, 一個麵跟三個餸, 加冷熱飲品先係36蚊, 唔會好似出面好多鋪頭咁, 有啲餸又要貴啲有啲餸就平啲呢度最多人食嘅應該就係豬腸同埋豬油渣啦, 豬腸好入味,豬油渣好鬆脆我就好鍾意佢嘅酸齋, 佢哋嘅雞腳都好入味好好食佢仲有兩個辣同唔辣嘅汁俾你選擇食得辣嘅千祈唔好錯過佢既 辣菜脯 ,超級超級好味, 亦都超級超級辣
有時食野,除咗味道人情味都重要
我就好鍾意佢嘅酸齋, 佢哋嘅雞腳都好入味好好食
佢仲有兩個辣同唔辣嘅汁俾你選擇

2018-10-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$36 (Breakfast)