今次係本人第一次寫食評,因為真係忍唔住要俾劣評!俾佢餐牌上的相片吸引先入去,十分後悔!!坐低,想嗌片皮鴨,冇晒。阿姐話 " 而家8點幾,你太晏來啦!"其實我來之前想打電話問仲有冇或者使唔使預留,但係個電話飛去私人留言囉。想嗌拔絲蘋果同另一樣唔記得咩甜品,冇。餐牌上接近十種甜品,阿姐話得兩款有。因為新開喎。但係其實都新左起碼成個月啦。失望。嗌左個牛肉鍋,勁難食。佢其實係茶餐廳菜薳牛肉,勁厚獻汁果隻,分別只係有個爐。但係茶餐廳會整得好食d。而且個爐真係唔要好過要,基本上一開火已經開始"痴底"。最嬲係個"牛肉捲餅",明明餐牌張相好靚好多牛肉,真相係一舊乾憎憎的餅!可以形容係一舊"豆沙窩餅"咁,只不過將入面的豆沙變成牛肉...唔係,係肉醬!係薄薄的一層肉醬!我問阿姐,係咪攪錯左,或者牛肉係咪後上俾我自己捲?佢話"冇錯呀,係咁架啦!"本來想叫多少少野,因為好細份。好彩冇叫到,即時走人去麥記冇咁嬲。無論如何,以後唔會再來!
今次係本人第一次寫食評,因為真係忍唔住要俾劣評!

俾佢餐牌上的相片吸引先入去,十分後悔!!

無論如何,以後唔會再來!
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)