2021-08-25 21 views
同一位朋友第一次去食,用餐整個過程都好好,食得好開心,服務好,已經推薦左其他朋友去食。-黑松露薯條聞落係好香,不過食落反而比較淡味,但見到用料都好重手。-蟹肉意大利飯,超好味,好大份,已經好夠飽,夠3-4個女仔食。因為只有兩個人,唔應該嗌pizza,浪費左少少食物🥲-Pizza西班牙海鮮,皮整得夠薄夠脆,芝士拉到絲,茄汁底真係有新鮮蕃茄味,唔係就咁蕃茄醬。-3D公仔咖啡,值得嗌杯打卡,製作非常用心。-嗌左3樣野食加兩杯咖啡,連埋加一,$620,食物質素高,環境佈置都乾淨用心,所以係非常抵食。-最重要係清水唔需要另外收費,因為最近去咗另一間餐廳,要水竟然要額外收費,整體質素亦低好多,所以寫咗個食評,亦都覺得既然差嘅餐廳要寫,好嘅餐廳就更值得要寫
3D公仔咖啡,值得嗌杯打卡,製作非常用心。

2021-08-11
  • 3D Chocuccino