2021-08-31 215 views
啱啱個weekend 要去荔枝角,臨時搵到呢間cafe食野,兩個人叫左個Bacon & Egg pancake 、竹炭熱狗包、cold brew earl grey、flat white Pancake 份量都幾多,bacon 仲有5片,最驚喜既係個syrup,我真心懷疑係澳洲蜂蜜,一啖令我回憶返澳洲既日子🥺🥺 竹炭熱狗包上面放左d 辣脆,好香口好新鮮,個包柔軟得嚟有咬口,條腸好食不在話下。另外,杯earl grey 又係好特別好清新。但最值得大讚既係水!🤣🤣 佢哋用左大量薄荷葉浸,雖然係好簡單,但飲落好正,好過其他cafe 用少少檸檬咁無乜味。Cafe 雖然地方細細,但好乾淨整潔,坐得好舒服。
Cafe 雖然地方細細,但好乾淨整潔,坐得好舒服。
2021-08-29