2022-08-26
經過又見到有新餐單🗒,有14” pizza 🍕新推出,仲可以點雙拼。 星期六約左班朋友仔happy happy🤡 ,就決定打電話去訂個pizza 。去到就即刻拎得,個日老闆都係鋪頭到,仲同老闆傾左一陣計,交流下整pizza 心得,熱心又熱情的老闆❤️🔥✔️ 2 Flavours 自選雙拼pizza 🍕 ➡️Salami x chicken pizza雙拼pizza ,一次過食兩款口味,感覺可以試多一款pizza 😎 餅皮帶有燕麥的味道,經烤焗過後,Pizza香脆可口,有大量辣肉腸同雞肉,另外仲有洋蔥🧅,三色椒,磨菇等等配料,好足料既pizza 。每口咬下去時仲有滿滿既芝士🧀,每一口都好滿足,好幸福😍凡買14吋pizza ,仲可以贈送三款汽水🥤或啤酒🍻,店鋪的果汁汽水很特別,有別於平時係大街見到既飲品,有菠蘿汁🍍,有氣橙汁🍊等等,大家都可以試下。特別一提,餅底除咗可以request 厚薄批之外,如果都仲想要厚啲既批,都可以特別request 加厚😍,不會額外收費架😇我已經幫襯過數次,一直保持水準,老闆都記得我了😜 大家記得支持洪水橋小店!
✔️ 2 Flavours 自選雙拼pizza 🍕
➡️Salami x chicken pizza