2019-08-16 452 views
我係食蠔嘅超級粉絲,真係每一次至少可以食到一打以上!但係蠔本身就比較貴,所以都唔係可以成日食。直至我搵到oyster station佢係每日都會推出十蚊一隻生蠔呢個優惠!咁只要用120蚊就可以食到十隻蠔啦! 生蠔雖然十蚊一隻佢啲質素完全唔差,一樣係有creamy同有淡淡嘅海水味! 今次純粹係為咗食生蠔,所以冇點到其他菜色,但其實呢間餐廳係有提供其他嘅菜式,例如pasta,pizza同risotto都有,下次嚟嘅時候我會試下其他菜式! 除咗10蚊生蠔之外其實佢都有好多呢自世界各地嘅蠔, 每日都有少少唔同嘅今次我就冇試到,但我見到隔離枱食嗰啲貴啲嘅生蠔係畀十蚊嘅生蠔的確係更加肥美,鍾意食蠔嘅你呢間一定要試!