服務方面:我七點半左右到餐廳,門口已經冇人招呼我哋入座,Services非常差,連一杯水都冇!樓面約有6-7個服務員,但一杯水都冇,個個都唔知喺度做緊乜,有啲喺度傾偈,仲要而家轉左QR code落單!食飯半個鐘頭左右,隔離枱已經有服務員係度處理餐具,發出好多噪音,擺到明叫我哋快啲走!非常之唔尊重同冇禮貌!仲有,八點二十分就講last order, 同埋要我哋盡快俾錢!我心諗你做咩生意,要早個半鐘,其實係咪唔想做生意!仲有,我哋叫咗三個炸豬扒飯,叫完7-8分鐘有得食,哈哈,睇到個豬扒好明顯炸定,連咖哩汁都唔係熱既!仲有,個炸豬扒飯收我哋$80蚊,仲要唔包飲品,性價比極低,仲要我收一服務費,本人極之不願意!因為冇服務可言!仲有,環境非常普通,文青風格,座位還算OK。仲有,今日星期日生意都冷冷清清,得一兩台客,事實擺在眼前!服務員仲多個客!
服務方面:

仲有,環境非常普通,文青風格,座位還算OK。