2019-12-15
#tastytommy良心食店 (有文宣 罷市 支援手足💛)焦糖鵝肝牛肉漢堡 $99超大個焦糖鵝肝burger! 配埋半溶芝士同蜜糖芥末醬 其實幾好食😍敗北在件“自家製牛肉” 食落好假冇牛味唔juicy 個質感十足十n年前poly美心舊can果塊硬膠煎肉餅🤡 呢度都有素食burger 極度懷疑佢比錯件素牛肉我🙄Veggie all day全日餐 $69係呀呢度真係仲有成張素食menu 岩曬各位素人! 呢個全日餐有素雞扒 素煙肉 大啡菇 黑松露炒蛋 薯格等等呢件素雞扒反而做得幾真 仲有juicy效果 你話係真肉都有人信 真過樓上果件🤣 薯格炸得岩岩好 夠香脆啖啖薯肉又唔油聽講佢其他漢堡就ok 例如和牛漢堡件牛先係正常牛 雞堡 同埋意粉類都唔錯 附近仲有好多burger黃店架~
焦糖鵝肝牛肉漢堡 $99
Veggie all day全日餐 $69