2022-02-12 83 views
每次去尖沙咀Musea, 都俾依間餐廳吸引住。 一向喜歡素食,這裡的食物多款又新穎,味道及賣相很吸引。-🍵招牌水果烏龍茶烏龍茶的清香,配上各種新鮮生果:橙的甘甜🍊、檸檬的果酸🍋、士多啤梨的果香🍓加上營養豐富的奇異果🥝和藍莓🫐粒粒果肉遇上少量冰粒🧊,令味蕾有煥然一新嘅感覺,竟滿足又透心涼🤤-🥑牛油果香蕉沙冰健康之選還有近年大熱的牛油果🥑,加上香蕉🍌,口感軟滑,值得一試😃---🍦榴槤雪糕筒 餐廳店外有宣傳版寫住「全港首創100%無添加色素貓山王榴槤軟雪糕🍦」,一試果然味道超濃口感細膩,榴槤fans必定心滿意足大飽口福😋-🥛燕麥奶雪糕杯食素的朋友,呢款雪糕就啱哂你,堂食或帶返屋企都得,我就試左燕麥奶🍨🌾 味道清淡不會太甜,另有紅肉火龍果、楊枝甘露、貓山王榴槤等6款可供選擇,買8個重送埋冰袋,可同屋企人分享🥰

🍵招牌水果烏龍茶
🥑牛油果香蕉沙冰