2023-02-06
💀啲枱冇人執,亂葬崗見到都反胃💀waitress態度超差,大聲喝啲客💀野飲全部售罄⋯⋯新正頭book左6pm按摩,所以上OR睇吓cwb有咩bookmark 左的餐廳。OR廣告推介左呢間,於是book左4pm,諗住食完就岩岩好去按摩。去到餐廳,只有兩枱客食緊野,其他嘅枱完全係亂葬崗,冇執枱。見到已經唔開胃🤮門口完全冇人招呼,我企左好耐望極都冇侍應,1分鐘之後突然有人行過嚟,好唔老脾咁問幾位,我話兩位,係OR book左。佢好唔情願咁帶我去其中一枱客隔離張枱。我坐低後覺得好冇奈,咁多枱點解一定要我逼住坐係其中一枱客隔離?!於是我示意話想坐另一張枱,佢隻眼啤左我一下伸手示意我過去。然後「劈」左塊板仔在我果張枱就走左。我等左好耐都冇人畀menu我,我就舉手問佢拎,佢好大聲喝我話:「QR code呀!」我心諗⋯⋯你又唔講,我鬼知咩!😡掃一掃QR code,所有野飲售罄🤬⋯⋯係呢個moment⋯我已經忍受唔到,好嬲!即刻著返衫即刻走,臨走時個waitress 係度㩒手機,望都唔想望我。呢間餐廳一啲都唔deserve畀生意佢做。我已經black list 左!💀
💀waitress態度超差,大聲喝啲客
💀野飲全部售罄⋯⋯