2022-08-27 446 views
完全係比錢買難受!特登開戶口黎留言警世1. 當客人係畜生:- 我點了一個青咖喱($58)+ 飯($10),佢收左我$72。我去問佢點解係$72 ,佢態度超級惡劣咁講(佢原句):「個盒唔使錢㗎?可以唔收你錢嘅,你俾返個盒我,我攞個膠袋裝俾你囉!」2. 食物同店員求其敷衍我落完外賣order後,佢求其喺隔離檯攞袋嘢,話啱啱整好,但係袋嘢其實少凍,咁我見佢咁堅持都算,反正我返屋企都有一段路程3.比錯食物當時燈光暗同我攞住幾袋嘢,所以我當時無即刻check個飯係咪啱,行到光D 嘅地方我開黎睇下,點知發現佢比果袋係黃咖哩🙄🙄可惜比唔到0星千祈唔好幫襯!千祈唔好幫襯!千祈唔好幫襯!
完全係比錢買難受!特登開戶口黎留言警世

1. 當客人係畜生:

2. 食物同店員求其敷衍

3.比錯食物

可惜比唔到0星
千祈唔好幫襯!千祈唔好幫襯!千祈唔好幫襯!
黃咖哩
2022-08-27