2024-12-29 379 views
今晚喺OpenRice 即日book枱食 一入去個店員已經黑緊面 坐低碟又未收枱又未抹落單QR code menu乜都冇 叫佢俾QR code我直接掉過嚟 全部嘢都係叫先有 今晚加一你俾返我?前菜上到嚟 青瓜加麵包😅,兩碟主菜,一嚿豬一嚿牛 零配菜 女仔都唔夠食 ,塊西冷嘅鹽好似唔使錢咁 咸到係咁飲水 舊豬白烚咁款 食完主菜催咗幾次先肯上嘢飲😊而家未食甜品已經打緊劣評 甜品都催咗幾次 嘢飲都仲係仲差一杯 仲未知幾時嚟😅二人餐$600自己煮好過 食到好嬲 服務態度差到極點 有幾枱客都投訴 唔明白點解咁多好評😅
2024-12-24
$300 (Dinner)
Celebration
Xmas's Eve