2K
🇯🇵千與千尋神秘居酒屋🇯🇵-之前喺社交平台見到呢間喺尖沙嘴新開嘅居酒屋 裝修靚靚 入口有千與千尋嘅無面人 好得意🥰 所以就趁着長假期 同朋友一齊打個靚卡之餘 又可以食吓新餐廳😎-🐷厚切吉列芝士千歲米豚 $128呢個係餐廳重點推介之一 炸衣唔算厚 脆卜卜 加上多汁嘅豚肉包住流心芝士 拉絲冇難度😎-🍲清酒大蜆鍋 $138因為冬天所以想食啲暖啲嘅嘢 所以就叫咗呢個清酒大蜆鍋 蜆肉肥嘟嘟 湯底一如其名 有淡淡的清酒香😉-🐮日本A4和牛壽喜燒 $298 (追加烏冬 $48)另外我哋都叫咗個和牛壽喜燒鍋 配菜好豐富 豆腐粉絲野菜全𨚪都有 而牛肉都有六片 厚薄適中🥸-📍和道屋 (尖沙咀)尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓-
🇯🇵千與千尋神秘居酒屋🇯🇵
🐷厚切吉列芝士千歲米豚 $128

🍲清酒大蜆鍋 $138

🐮日本A4和牛壽喜燒 $298 (追加烏冬 $48)

📍和道屋 (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓