2021-07-05 552 views
話說此店剛開時食過一次,雖然好幾年前,但當時感覺不錯,食物質素很好,環境很有日式風味,雖然都有限時,但度度都有好正常。最近朋友想食燒肉,近近地就同朋友推介下,點知未成功食到就要受氣,open rice剛訂枱即刻有人打嚟話有最低消費$2500,感覺唔好囉,雖然我地6個人要食2500應該唔難,但依家個感覺比人覺得係如果我地冇呢個budget就唔該唔好阻住佢張枱咁,都唔好計佢之後會有限時,雖然五六日出去食野都預左,但好似咁未食就一肚委屈都唔會想去食,仲要特地推介比朋友,野都未食就要問朋友介唔介意有最低消費,講真,我朋友一聽已經忍唔住話間野係咪好巴閉,要轉場。大家去唔去食,自己判斷LA,我就pass LA.