2025-01-17 363 views
有好長時間冇食放題喇, 係元朗既放題比較少, 今日黎左呢間人氣放題-緣聚, 升級食豪啲店鋪係地庫,一入到店內已經見到飲品區, 有好多不同既種類, 仲有常溫紙包飲品/各款啤酒,如果三五知己想一邊坐低慢慢食野,一邊傾下計飲下酒,呢到可以滿足哂所有要求特別一提店內仲有Wifi提供,好貼心!食放題既第一步,一定係刺身!我叫左三文魚,甜蝦,帶子,八爪魚,油甘魚,赤貝,每樣都好新鮮, QR code落單,填幾多黎幾多,冇漏單火灸牛油蝦壽司必點! 牛油份量唔吝嗇,經火灸後既牛油香豐富左蝦既味道。後來再叫多一round 升級後提供既拖羅刺身,入口即溶, 完全冇根接著來係壽司, 鵝肝好厚,鵝肝油滲入啲飯到,加上香脆紫菜,好夾!海膽壽司都滿滿的,夾住青瓜一齊食, 層次感即時提升連放題都有生蠔可以食!蠔大小均勻,味道清新,肉質嫩滑,搭配檸檬/醬汁,鮮味level up!熟食花多眼亂,蒜蓉牛油燒海蝦同羊架係我至愛~羊架唔騷,裡面保留肉汁。天婦羅好好食,蝦好大隻,炸漿包實隻蝦,唔會食到一半炸漿同蝦分開,放題少有既黑松露薯條都可以食到,大人小朋友都啱😆柚子柑桔檸檬Cocktail酸甜平衡,柚子檸檬同雞尾酒比例及調
特別一提店內仲有Wifi提供,好貼心!
放題既第一步,一定係刺身!

海膽壽司都滿滿的,夾住青瓜一齊食, 層次感即時提升
放題少有既黑松露薯條都可以食到,大人小朋友都啱😆
柚子柑桔檸檬Cocktail
酸甜平衡,柚子檸檬同雞尾酒比例及調味恰到好處
生忌廉吉士銅鑼燒
外皮柔軟,包住豐富既生忌廉,奶香味濃。